Vásárlói vélemények

4.94
95 vélemény alapján
5
94 %
89
4
6 %
6
3
0 %
0
2
0 %
0
1
0 %
0
1 ... 8 9 10
Varga Péter
Nagyon könnyű a használata!
Hasznos?
0 0
Andris
Sajnos napi szinten fogyasztok kávét és mellé cigizem is. A fogaim nem éppen a legfehérebbek… Régóta keresek már egy fogfehérítőt ami segíthet de nem kerül olyan sokba mint az orvosi fogfehérítés de hatásos. A SmileOn termék a számomra megfelelő választás. Napi szinten használom és jelentős a változás.
Hasznos?
0 0
Szalai Nóra
A suliban sosoem tudtam úgy igazán szépen mosolyogni mert attól féltem, hogy észreveszik, hogy milyen sárga a fogam. Kaptam a szüleimtől egy otthoni fogfehérítőt amit minden nap használok. A változás nagyon hamar látszódott. Mostmár az enyém a legnagyobb mosoly az egész suliban!
Hasznos?
0 0
SmileOn 18 alkalmas Fogfehérítő szett photo review
Lindus
Én főzés közben szoktam használni a fogfehérítőt. Mire készen van egy menü a 40 perces fehérítési folyamat is letelik. Két hasznos dolg egyszerre! Tökéletes!
Hasznos?
0 0
Z. Timi
Tegnap kaptam a születésnapomra a SmileOn otthoni fogfehérítőt, már a csomagolási is meggyőző volt, most viszont ki is próbáltam! Már az eslő alkalommal látható a változás!
Hasznos?
0 0
F. Fanni
Kicsit nagy a sín a számban, de ezen kívül nagyon hatásos a fogfehérítő. Örülök, hogy rátalátam.
Hasznos?
0 0
Kurucz Bea
Jövőre esküvőnk lesz a párommal és szeretnék csodás mosolyt varázsolni addigra magamnak. A SmileOn segítségemre van hétről hétre látom a javulást. Remélem nekem lesz a legszebb a mosolyom a nagy napon!
Hasznos?
0 0
S. Lilla
Jó a termék.
Hasznos?
0 0
SmileOn 18 alkalmas Fogfehérítő szett photo review
Alexanrda Tajti
Kicsit skeptikus voltam ezzel az otthoni fehérítés témával. Aztán elkezdtem használni heti 3-4 alkalommal és brutális a változás! Ezt neked is látod kell!
Hasznos?
0 0
Kriszti
Számomra nagyon fontos, hogy azok a termékek amelyeket használok állatokon ne legyenek tesztelve! A SmileOn termékei nincsenek! Emiatt próbáltam ki én is és bevált! Imádom a fehér fogaim!
Hasznos?
0 0
1 ... 8 9 10

Elégedett Vásárlóink

Facebook Kommentek