SmileOn 9 alkalmas Fogfehérítő szett

(23 vásárlói értékelés)

17500 Ft

Mit találsz a csomagban?

Megalkottuk Neked a fogkefe után a legnagyobb találmányt a szájápolásban. A SmileOn Otthoni Fogfehérítő szettjei a garantált hatású, biztonságos fehérítést visszük el az otthonodba.

Fogorvosok szakértelme, 500 000 kifehérített fog eredménye és SmileOn Pénzvisszafizetési Garancia. Mindez egyszerre a SmileOn termékeiben.

Napi 30 perces használattal a kúra végére garantáltan fehérebb lesz a mosolyod.

A termék szavatossági ideje: 2020.12.31.

Hogyan fehérítsd a fogaid 30 perc alatt nélkül?

GranciaKék

SmileOn Fehér Mosoly Garancia

30 Napos Pénzvisszafizetési Garanciát vállalunk a SmileOn Fogfehérítési Csomagjainkra, így semmit nem kockáztatsz a vásárlásoddal. Igen. Ennyire biztosak vagyunk benne, hogy NEKED is működni fog a SmileOn Fogfehérítő Hatás.

Próbáld ki, használd biztonságban, hiszen védve vagy a 30 napos SmileOn Fehér Mosoly Garanciával. Ha a SmileOn használata után nem lesznek a fogaid legalább 2 árnyalattal fehérebbek, csak lépj velünk kapcsolatba és visszautaljuk a pénzed.

Valódi Emberek Valódi Eredmények

További Vélemények...

Előtte - Utána Eredmények

SmileOn használók véleményei

A SmileOn Fehér Mosoly Hatás

Megalkottuk Neked a fogkefe után a legnagyobb találmányt a szájápolásban. A SmileOn Otthoni Fogfehérítő szettjei a garantált hatású, biztonságos fehérítést visszük el az otthonodba.
 
Fogorvosok szakértelme, 500 000 kifehérített fog eredménye és SmileOn Pénvisszafizetési Garancia. Mindez egyszerre a SmileOn termékeiben. 
 
Napi 30 perces használattal a kúra végére garantáltan fehérebb lesz a mosolyos.
 
Feher Mosoly Hatas_cr

Hogyan Működik?

A 3 lépéses Smileon Fogfehérítési folyamat

  1. lépés: Tegyél fogfehérítő gélt a LED-es sínbe
  2. lépés: Helyezd a szádba a fogfehérítő sínt és kapcsold be a LED-et.
  3. lépés: Használd 30 percig a maximális hatás elérése érdekében.

Mi a Hatóanyaga?

Fő fehérítő összetevő, amely fehéríti a fogakban elszíneződött molekulákat.
Sodium Chlorite
Gél aktivátor - Cellulózból (legfőbb növényi rost) előállított természetes összetevő, amely elősegíti a fogfehérítési folyamatot, aktiválja a fő összetevő hatóanyagát.
Cellulose Gum
Gél aktivátor, természetes összetevő, amely elősegíti a fogfehérítési folyamatot, aktiválja a fő összetevő hatóanyagát.
Critic Acid (Citromsav)
Eszencia
Menthol

Mit Mond a Fogorvos?

„SmileOn peroxidmentes ProWhite formulájának köszönhetően akár néhány használat után is látványos eredményt lehet elérni, ha fehérebb fogakat szeretnénk. Természetes összetevőinek köszönhetően nem károsítja a fogakat, bátran ajánlom azoknak is, akik érzékeny fogakkal rendelkeznek. Ha valaki az otthon nyugalmában költséghatékonyan szeretné a fogait fehéríteni, akkor véleményem szerint a SmileOn a jó választás.“

Dr. Fejér Sándor, fogorvos

Gyakran Ismételt Kérdések

Fogfehérítő Szettel Kapcsolatos Kérdések

Általában 4-7 hónapig is kitart, ezt befolyásolják a táplálkozási és egyéb szokások. Például, aki sok kávét fogyaszt vagy dohányzik, hamarabb elszíneződnek a fogai.

Naponta maximum 2-szer 45 percet lehet használni a fogfehérítőinket. A kívánt eredmény elérése után pedig egyéni időközönként lehet szinten tartó kúrákat csinálni, a megfelelő fehérség fenntartása érdekében.

Mivel a géljeink nem tartalmaznak káros összetevőket, így nem károsítják a fogzománcot. Tehát nem kell egy évet várnod mire újra alkalmazhatod.

A klinikai fogfehérítő rendszerek a gyors és látványos hatás érdekében magas koncentrációban tartalmaznak hidrogén-peroxidot, amely az intenzív kezelés hatására okozhat irritációt, fogérzékenységet.

Az általunk alkalmazott SmileOn fogfehérítő rendszer NEM tartalmaz hidrogén-peroxidot, így TELJESEN fájdalommentes és tökéletesen biztonságos mindenki számára. :)

A fő fehérítő összetevő Sodium Chlorite. A Sodium Chlorite keveredik a növényi rostokból kinyert Cellulose Gum-al, így a fogfehérítő gél fenntartja a magas PH-szintet. Ez garantálja azt, hogy nincs fog erózió vagy zománc károsodás, miközben továbbra is maximális a fehérítő hatás. Erre segít rá a hideg LED, ami gyorsabban lebontja a ProWhite® formula fogfehérítő gyökeit, ezáltal gyengéden behatol a fog mélyebb pórusaiba is.

A fogfehérítő szettünk a koronák/tömések anyagát nem képes fehéríteni.

Mivel elhalt fogról van szó, így csak mérsékelten képes fehéríteni a termékünk. Az idő múlásával sajnos vissza fog szürkülni.

Nyugodtan használhatod a terméket fogékszer viselése mellett is. Termékünk teljesen ártalmatlan a fogékszert rögzítő ragasztóval szemben.

A fehér foltoknál vékonyabb a zománcréteg. Ezekre a részekre jobban behatol a fehérítő anyag és ez okozza a fehér foltok megjelenését, de teljes fehérítés befejeztével pár nap múlva teljesen eltűnnek. A fehérítést nyugodtan folytasd. 

16 év alattiaknak, terhes és szoptató anyáknak, fogászati problémával rendelkezőknek és fogszabályzóval nem ajánlott a termék használata.

SmileOn 9 alkalmas Fogfehérítő szett

17500 Ft