SmileOn Fehér Mosoly 30 Napos
Pénzvisszafizetési Garancia

Biztosak vagyunk benne, hogy a SmileOn termékei kiemelkedő minőséget képviselnek akár a hazai, akár a nemzetközi fogfehérítési piac tekintetében.

Ezért bátran vállalunk garanciát arra, hogy a fogaid legalább 2 árnyalattal lesznek fehérebbek a SmileOn fogfehérítő szettjeinek használata után.

Abban a valószínűtlen esetben, amennyiben úgy gondolod, hogy ez nem így történt, pénzvisszafizetési garanciát vállalunk a vásárlásodra a terméked megérkezésétől számított 30 napig, a megfelelő feltételek teljesülése esetében.
Ahhoz, hogy élhess a pénzvisszafizetési garanciával, a következő feltételeknek kell megfelelned:

  1. Készíts egy fotót a fogfehérítési csíkkal a SmileOn Fogfehérítő Szett használata előtt, amelyen a termék, a csík és a fogaid is látszanak.
  2. Készíts egy fotót a fogfehérítési csíkkal a teljes Smileon Fogfehérítő Szett használata után, amelyen a használt termék, a csík és a fogaid is látszanak.
  3. Küldj emailt nekünk a help@smileon.huemail címre mellékelve minden fotót és a pénzvisszafizetési igénylés okát
  4. 3 munkanapon belül feldolgozzuk az ügyedet és visszajelzünk a számodra.

Fontos tudnod, hogy 100%-os SmileOn Fehér Mosoly Garancia további – a fentiekben részletezett kívüli – feltétel nélkül kizárólag a SmileOn 18 alkalmas Fogfehérítő szett, az UltraSmile Csomag és a DoubleSmile Csomag esetében érvényes. A 9 alkalmas szettre és a 9 alkalmas szettet tartalmazó csomagokra nem tudunk garanciát vállalni.

Továbbá a SmileOn 18 alkalmas Fogfehérítő szett esetében akkor is elérhető a pénzvisszafizetési garancia, amennyiben: 

– a korábbiak részletezett három feltételt maradéktalanul teljesíti a vásárló
– a fogfehérítés megkezdése előtt, fogorvosnál fogkőeltávolításon vett részt, amely nem régebbi, mint a vásárlás időpontjától számított 30 nap és erről igazolással, lelettel rendelkezik és ezt visszatérítési igényéhez csatolja.

A SmileOn termékek ugyanis bármennyire is hatékonyak, fogfehérítő természetüknél fogva a fogkövet nem képesek eltávolítani, amely nagy mértékben akadályozhatja a fogak kifehérítésének folyamatát és annak hatékonyságát. 

Ne feledd, hogy igényedet a termék megérkezését követő 30 napon belül szükséges jelezned olyan fotókkal, amelyek érvényes időbélyeggel rendelkeznek. Azok a visszatérítés igénylések, amelyek részben vagy hiányosan tesznek csak eleget a fentiekben részletezett feltételeknek, nem jogosultak a visszatérítésre.

A SmileOn továbbá fenntartja a jogot arra, hogy visszautasítson minden olyan visszatérítési igényt, amely során nem vagyunk meggyőződve a kérvényezett bizonyítékok valódiságáról. Felhívjuk rá a figyelmedet, hogy a SmileOn Fehér Mosoly Garancia kizárólag az adott vásárló első vásárlására vonatkozik és minden későbbi vásárlás során nem érvényes, kizárólag a fogfehérítő szett termékekre vonatkozik, a Smileon Coco Fogfehérítő Por kizárólagos vásárlása során nem alkalmazható.